Nationale erkenning Reserve Reserves

Amsterdam, 19 september 2016 – Dat NOS Teletekst het meest pure nieuwsmedium van Nederland is staat als een paal boven water.

Door de zeer beperkte ruimt moet er van minuut tot minuut gekozen worden voor het aller aller belangrijkste nieuws. De Reserve Reserves zijn dan ook vereerd met de aandacht die de NOS redactie vandaag aan ons schenkt. Maar…

… er zijn nog wel een tweetal opmerkingen te maken over het artikel op pagina 632.

Ten eerste wordt er gesuggereerd dat de GGL een stap terug doet. Dat mag voor de buitenwereld misschien zo lijken, maar wij weten wel beter. In plaats van twee teams een beetje zal hij zich nu weer volledig op het meest succesvolle team van HCAW kunnen richten. Jawel, de Reserve Reserves!

Daarbij zou je uit het stukje op Teletekst concluderen dat het niet behalen van de play-offs reden zou zijn voor de GGL om op te stappen, of nog erger, om de laan uitgestuurd te worden. Ook dat weten we natuurlijk beter. De vijfde plaats was dit jaar met dit team het maximaal haalbare. Dat er dit seizoen geen moment getwijfeld is aan behoud in de Hoofdklasse is dan ook vooral de verdienste van de GGL en het team dat hij optimaal liet presteren.

img_1814

Het bericht op Teletekst

img_1815

Het bericht op nos.nl