Reserve Reserves geveegd door de Piraten

Amsterdam, 14 juli 2017 – Het zou de laatste wedstrijd voor de zomerstop zijn, maar gelukkig is er a.s. woensdag nog een inhaalwedstrijd tegen WSB. Vanavond waren de Bussumers te gast bij Pirates, maar de ontvangst was alles behalve gastvrij. De gastheren en hun wonderknuppel lieten geen spaan heel van de Reserve Reserves. Het werd een kansloze mercy-rule-nederlaag. 14-4.

Donkere wolken pakte zich samen boven Osdorp. In de verte was het vuurwerk voor de Ajacied Nouri duidelijk te horen. Achteraf gezien hadden de scheidsrechters de pot gewoon moeten afgelasten. Verrassend was ook dat het veld er wonderwel goed bij lag. Dat was vroeger na een paar buitjes ook wel ‘ns anders. Het zat de Bussumers vanavond dus niet mee.

Ondanks het overslaan van de batting practice zat de sfeer er bij de Bussumers goed in. Maar ja, toch moet er ergens in de koppies iets fout zijn gegaan, want in de wedstrijd die volgde speelden ze allemaal een onzichtbare bijrol. Das Paul sloeg een hit en een punt binnen. De Kreis sloegen een hit, en kon twee keer scoren. Alle andere Reserve Reserves bleven hitloos, alleen De Spijker wist na een vangfoutje en geraakt werper ook nog twee keer te scoren. Daar bleef het verder bij. Dat waren de vier Bussumse punten.

Vanaf de Amsterdamse wonderknuppel vertrokken heel wat meer hits. De Schreeuw en De Hof konden de aanval niet stuiten en ook De Bully die in de zevende inning de heuvel mocht bestijgen kreeg nog een paar rake klappen en punten tegen. Het werd een walk-off 14-4 afgang. 

Kijk hier voor de boxscore en de stats.

Donkere wolken pakken zich samen boven Osdorp