The return of the PEANUT (the sequel)

Amsterdam, 20 augustus 2019 – Gisteren bereikte ons het heugelijke nieuws dat voormalig honkballer, bij de Reserve Reserves onder de naam “The Peanut” bekend staande, good old Frankie Koene, weer terugkeert op de Nederlandse honkbalvelden.

Ruim 10 jaar nadat The Peanut bij de Reserve Reserves in Bussum terugkeerde als speler keert hij nu als coach terug bij de hoofdmacht van UVV uit Utrecht. Dat schijnt hij zeven jaar geleden al een keertje eerder gedaan te hebben, maar toen hebben we hem waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Of hij bij UVV dezelfde impact kan maken als tijdens zijn comeback in Bussum valt nog te bezien. Het wedstrijdverslag uit de oude doos, met de titel ‘Hoe een Peanut iedereen voor paal zet’ is hier terug te lezen. Wij wensen hem in ieder geval alle succes en de scheidsrechters veel sterkte.