Geen finale en dus ook geen Nederlands Kampioen

Amsterdam, 18 oktober 2021 – Het had zo mooi kunnen zijn. Het begint lekker te nazomeren en dit weekend was dan ook een perfect weekend voor een finale.

Natuurlijk begrijpen we dat na dit rare seizoen er geen best-of-three meer gespeeld zou worden, dat is weer iets voor volgend jaar, maar dat er helemaal geen finale meer in de planning staat is wel een enorme tegenvaller.

Die beslissing blijkt al in juli genomen te zijn en er is geen enkele vereniging geweest, ook HCAW niet, die de bond erop gewezen heeft dat de 2e Klasse, de Hoofdklasse Aluminium, de hoogst haalbare klasse als je maar één wedstrijd in de week wil of kan spelen, dat deze klasse het dus verdient om een Nederlands Kampioen te hebben.

Toen wij er vorige week maandag achterkwamen dat er geen finale gepland was was het te laat.  Te laat in ieder geval voor de winnaar in de andere poule omdat zij op deze korte termijn geen kans meer zagen komend weekend een team op de been te krijgen.

En daarmee eindigt dit korte seizoen in mineur en nog gekker dan het is begonnen. Later volgt nog wel een fatsoenlijke afsluiting van het seizoen op deze site, maar eerst gaan we nog even een flink poosje balen. Maar niet voordat we alle fans en supporters van harte hebben bedankt.  Jullie waren weer top dit jaar!