The Producer redt de eer en wint de pre-game

Amsterdam, 6 juni 2022 – Gisteren trokken de Bussumers naar Assendelft voor de eerste confrontatie met Cromtigers van het seizoen. De met code geel aangekondigde stortbuien bleven uit, maar met het doorgaan van de wedstrijd belandde de Reserve Reserves alleen maar van de regen in de drup.

Het leek er even op dat er voor het hoogtepunt van de dag gekozen moest worden tussen het absent zijn van de GKL en de tijdelijke terugkeer van de GGL, maar al snel werd duidelijk dat die keuze om het zilver of brons ging. Ruim voordat de andere Reserve Reserves het Noord-Hollandse gehucht bereikt hadden was The Producer in de zeer ruim opgezette uit-dug-out namelijk al druk met de mise en place*.

Ondanks de stormachtige wind wist hij vervolgens niet met één, niet met twee, maar met drie gaspitten de tot nu toe beste bollendienst van het jaar te verzorgen. Na de wedstrijd van gisteren is er in ieder geval één ding duidelijk: the only way is up! Maar of dat ook voor de bollendienst geldt valt te betwijfelen. Al is er wel hoop dat de GKL, die eigenlijk aan de beurt was gisteren, een nieuw hoogtepunt aan het voorbereiden is voor zijn bollendienst. De eerste ideetjes kwamen gisteren in ieder geval al binnen in de groepsapp:

Maar tot het zover is staat The Producer met zijn bollendienst dit seizoen bovenaan de ranglijst. In tegenstelling tot de Reserve Reserves.

.Kijk hier voor de box score en de stats.

*Mise en place betekent letterlijk het gereedmaken van alles wat voor de bereiding van gerechten nodig is. Oftewel: alles klaarzetten. (Bron: ah.nl)