Liefdesverklaring voor Lieve Loek van Mil

Liefdesverklaring geschreven door de PC, namens de Reserve Reserves, op verzoek van de GGL

Lieve Loekie,

Misschien ben je nog helemaal niet toe aan een nieuwe liefde. Wij zouden dat begrijpen want voor ons is het nieuws in ieder geval nog erg vers. Twee dagen geleden pas lazen we het verdrietige bericht dat je niet langer meer deel uitmaakt van de Twins organisatie.

Maar misschien ook zag jij al langer aankomen dat het door jou gekozen Amerikaanse avontuur geen toekomst had. En misschien was jij dus al een beetje aan het rondkijken. Misschien heb je zelfs al teruggedacht aan ons koude kikkerlandje en overwogen terug te keren.

Ben je nog lid van een Nederlandse club? Zou je dat nog willen? Weet je nog, juli 2004, weet je nog hoe leuk het was? We deden met de Reserve Reserves toen ook al een sanitairtest bij TIW/Survivors, net als twee weken geleden. Dat doen we trouwens bij al onze uitwedstrijden dit jaar. Lachen! Wil je juryvoorzitter worden?

We hebben dit jaar een ijzersterke pitchingstaff, dat wel, maar De Souza doet alleen de thuiswedstrijden en soms spelen we zelfs twee keer per week! We kunnen je dus best gebruiken de komende maanden, en als het dan goed gaat win je misschien direct de titel in de Hoofdklasse Aluminium! Als dat niet genoeg is, misschien vind je het dan leuk om ook lekker mee te slaan? Dat moet toch kriebelen na al die jaren? Dat hebben alle pitchers. Zonder DH spelen willen we best overwegen (nee, alleen bij de uitwedstrijden De Souza!) Als je snel het vliegtuig pakt dan heb je half mei al meer slagbeurten gepakt dan de afgelopen 11 seizoenen bij elkaar!

Net als 12 jaar geleden betalen we in gevulde koeken en tosti’s. Kikkertjes gaat niet meer, die hebben ze in de kantine niet meer in het assortiment. Maar… ze hebben nog wel trekdroppen én muizen! In zakjes van vijftig cent, daar gooien we er ook gewoon een paar van bij.

O ja, mocht je nu toch nog wat hinder ondervinden van een Neptuniaans-lidmaatschap. Dat hoeft echt geen probleem te zijn. Met toestemming van beide clubs kan dat gewoon geregeld worden, dat hebben we een paar jaar geleden ook al een keer gedaan. “Loek van Mil tekent bij de Reserve Reserves”, dat klinkt toch best goed?!

Liefs,
De Reserve Reserves

PS
Op de Nederlandse Honkbalsite staan we al naast elkaar!

image