Drie maal is scheepsrecht voor Amsterdam

Amsterdam, 25 juli 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de negende test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left”]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,8
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,7
Afmetingen en zitcapaciteit,7
Simultaandouchemogelijkheden,1
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,1
Hygiënische gesteldheid,8
Toilet- en wastafelomstandigheden,7
Bespiegeling en belichting,8
Bijzondere omstandigheden,20
Bijzondere bijzondere omstandigheid,1
Totaal,68

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:
Na het vervelende toiletpot incident eerder dit jaar stond er bij de Amsterdammers behoorlijk wat druk op. Hoewel de jury dit erkent zijn de punten bij de Bijzondere omstandigheden daar niet het gevolg van. Deze bonuspunten, en daarmee het redden van de Amsterdamse eer, zijn volledig toe te rekenen aan de Pirates-held en jarenlange kantinemedewerker Harry. Door zijn kordate optreden werd binnen een mum van tijd een andere sleutel en daarmee toegang tot een andere kleedkamer geregeld, deze keer eentje mét stromend water. Want hoewel dat testen wel een dingetje is geworden dit seizoen, de Reserve Reserves bezoeken het sanitair natuurlijk vooral om te kunnen douchen. Het punt bij de Bijzondere bijzondere omstandigheid hoort bij de dug-out die vergeleken met de vorige keer er een stuk opgeruimder bij lag.

In totaal zijn er twee Amsterdamse kleedkamers én een dug-out getest, maar omdat het sanitair per club wordt beoordeeld resulteert dit in slechts twee cijfers, de 5,0 van ruim twee maanden geleden en de nette 7- van afgelopen woensdag.

De oplettende lezer zou hier kunnen denken “twee kleedkamers? Het waren toch drie geteste kleedkamers?”, en die zou gelijk hebben, ware het niet dat de herkansings-kleedkamer van afgelopen woensdag dezelfde kleedkamer was als in mei. Daarmee is de revanche ook wel helemaal compleet.

We zouden verder nog iets kunnen zeggen over de andere punten, maar op het detail dat er geen water uit de douches kwam na is er weinig bijzonders te melden. Alles was net ietsje beter dan gemiddeld, met als positieve uitschieter de hygiënische gesteldheid. Gefeliciteerd!

vierenvijf

Na kleedkamer 4 werd uiteindelijk kleedkamer 5 wél het succes dat de Amsterdammers zo nodig hadden